Категории

Регистрация

Изисква се първо име!
Изисква се фамилно име!
Въведеното първо име не е валидно!
Въведената фамилия не е валидна!
Това не е валиден имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл адрес вече е регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Моля, въведете 6 или повече символа!
Моля, въведете 16 или по-малко символа!
Паролите не съвпадат!
Изискват се условия за ползване!
Имейлът или паролата са грешни!

Поръчка и Доставка

За поръчки, направени до 16:00 ч през работен ден, ще получите потвърждение и срок за доставка в рамките на същия ден.
Поръчки, направени след 16:00 ч. или в почивен ден, се обработват и потвърждават на следващия работен ден.

Доставката може да бъде до адрес на клиента или до офиса на куриерската компания. В първия случай стойността й е 12.50 лв, а във втория - 7.50 лв.

Доставката е безплатна, когато направената покупка е на стойност над 119 лв и е до офиса на куриера.

За клиентите на едро предлагаме много добри условия и най-ниски цени. За повече информация ни се обадете на посочените телефони за поръчки на едро.

                                        Куриерска фирма Еконт Експрес   Куриерска фирма Speedy Express Delivery Service

Плащане

По отношение на възможностите за разплащане предлагаме както добре познатия и широко застъпен в България метод на наложения платеж, така и опции за плащане по банков път, по електронен път чрез дебитна карта (Maestro, Visa, Mastercard), чрез ePay, както и чрез PayPal. 

Рекламация

По чл. 55 от ЗЗП всеки потребител има право да се откаже от закупената стока в срок от 14 работни дни от датата на покупката. В този случай Клиентът трябва да върне стоката в запазена оригинална опаковка и с ненарушена цялост. При неизпълнение на това условие си запазваме правото да не приемем върнатата стока и съответно да не изплатим направените разходи при закупуването й от Клиента.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

  • Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед
  • Сумата, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата сума;
  • При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката, Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й;
  • Клиентът има право, без да дължи обезщетение, да се откаже от сключения договор в срок от 7 дни, считано от деня, следващ получаването на стоката. В този случай Клиентът трябва да върне стоката в запазена оригинална опаковка и с ненарушена цялост. При неизпълнение на това условие си запазваме правото да не приемем върнатата стока и съответно да не изплатим направените разходи при закупуването й от Клиента.